Μαθηματικά

Categories Reviews (0 Rating)

1 learner taking this course

Τα μαθηματικά, που αποτελούν συχνά ένα δύσκολο γνωστικό αντικείμενο της σχολικής ζωής, διδάσκονται διαφορετικά: με χάρτινες κατασκευές, δημιουργούν  βιωματική σχέση με τα βασικά αξιώματα της γεωμετρίας, τα βασικά μαθηματικά αλλά και ακόμη και τις φυσικές έννοιες. Παράλληλα, δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να εκφραστούν δημιουργικά με την καλλιτεχνική  διάσταση της κατασκευής.

Lessons

STEAM World: Χτίζω τον κόσμο

Δημοτικό A’ & B’ Δημοτικού
Με το εκπαιδευτικό υλικό TechCard οι μικροί μαθητές γνωρίζουν τις απλές μηχανές και δημιουργούν απλές κατασκευές με συνδέσμους και μοχλούς! Εξερευνούν και ανακαλύπτουν το λόγο που διαφορετικά υλικά χρησιμοποιούνται για διαφορετικές διεργασίες και πως τα υλικά διαμορφώνονται για να γίνουν πιο στιβαρά!

STEAM World: Χορεύοντας με τις δυνάμεις

Δημοτικό Β’ & Γ’ Δημοτικού
Το εκπαιδευτικό υλικό TechCard έχει δημιουργηθεί ειδικά για τη διδασκαλία της Τεχνολογίας στα Δημοτικά Σχολεία. Mε απλά υλικά τα παιδιά θα σχεδιάζουν και θα κατασκευάζουν λειτουργικά μοντέλα μηχανών και μέσα από το παιχνίδι θα ανακαλύψουν βασικές αρχές της Αρχιτεκτονικής, της Μηχανικής και των Φυσικών Επιστημών.

STEAM World: Δαμάζω την ενέργεια

Δημοτικό Γ’ & Δ’ Δημοτικού
Το εκπαιδευτικό υλικό TechCard έχει δημιουργηθεί ειδικά για τη διδασκαλία της Τεχνολογίας στα Δημοτικά Σχολεία και χρησιμοποιείται ευρέως τα τελευταία 20 χρόνια σε προγράμματα σπουδών Επιστήμης και Μαθηματικών.

Μαθαίνω Μαθηματικά… κατασκευάζοντας

Δημοτικό (2 ηλικιακές ομάδες)
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μαθαίνω Μαθηματικά… κατασκευάζοντας  αποτελεί μια καινοτόμο εκπαιδευτική δράση, με κύριο στόχο την ανακάλυψη των βασικών μαθηματικών εννοιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *