Εκπαιδευτική Ρομποτική Γυμνασίου – Λυκείου

Ο STEM Education προσφέρει ένα πρόγραμμα εξειδίκευσης ενηλίκων στον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής! Παρακολουθώντας το σεμινάριο, οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίσουν τη φυσική και τα μαθηματικά που κρύβονται πίσω από την κατασκευή ενός ρομποτικού μοντέλου, τις διάφορες μεθόδους μετάδοσης κίνησης, αλλά και προχωρημένες εντολές προγραμματισμού στο περιβάλλον του Mindstorms EV3.

JEA Engineering Academy

Ο STEM Education προσφέρει ένα πρόγραμμα μύησης εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας στον κόσμο του STEM και της εκπαιδευτικής ρομποτικής! Το πρόγραμμα αποτελεί προϊόν συνεργασίας του STEM Education και του δικτύου Junior Engineer Academy.

Φυσική Α’ Γυμνασίου

Το πρόγραμμα μέσω των δραστηριοτήτων θα σας βοηθήσει να φέρετε τους μαθητές σας σε επαφή με τις βασικότερες έννοιες της φυσικής, διδάσκει τον τρόπο μέτρησης των θεμελιωδών φυσικών μεγεθών και την επιστημονική μεθοδολογία πειραματικής έρευνας.

Νανοτεχνολογία

Το πρόγραμμα Νανοτεχνολογία θα βοηθήσει τους μαθητές σας να ανακαλύψουν έναν καινούριο κόσμο τον νάνο-κόσμο. Πρόκειται για έναν κόσμο όπου η αναζήτηση μας επικεντρώνεται στα άτομα, τις κινήσεις τους και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους.

Από το Ήλεκτρο στο Τρανσίστορ

Αποκτήστε τις απαραίτητες γνώσεις για την κατανόηση των φυσικών φαινομένων που σχετίζονται με τους ηλεκτρονικούς αισθητήρες που χρησιμοποιούνται καθημερινά στις ηλεκτρονικές συσκευές. Έναρξη: Ιανουάριος 2021