Μαθαίνω τον Κόσμο: Δράση & Αντίδραση

Preview

Β Δημοτικού Ο STEM Education σας προτείνει να γνωρίσετε μία νέα δραστηριότητα για τους μαθητές σας, με τα μοναδικά πακέτα TechCard. Γνωρίστε τα με το μοναδικό πακέτο «Μαθαίνω τον Κόσμο: Δράση & Αντίδραση». Με τις οδηγίες σας θα μπορέσει ο καθένας τους να κατασκευάσει αυτοκίνητο με έλικα να το ζωγραφίσει να δημιουργήσει δηλαδή το δικό του μοντέλο.

Μαθαίνω Μαθηματικά… κατασκευάζοντας

Δημοτικό (2 ηλικιακές ομάδες) Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μαθαίνω Μαθηματικά... κατασκευάζοντας  αποτελεί μια καινοτόμο εκπαιδευτική δράση, με κύριο στόχο την ανακάλυψη των βασικών μαθηματικών εννοιών.

Ρομπότ, ο Φίλος μου και Συνεργάτης

Α Δημοτικού Β Δημοτικού O STEM Education προσφέρει στα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να "κωδικοποιήσουν" τις πρώτες τους λειτουργικές κατασκευές! Κάθε μάθημα είναι μια διαφορετική ιστορία – πρόκληση που μαθαίνει στα παιδιά τις βασικές αρχές προγραμματισμού που χρειάζονται για να δώσουν ζωή στις κατασκευές που χτίζουν με τα ίδια τους τα χέρια.

Απλές Μηχανές

Α Δημοτικού Β Δημοτικού Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Νέοι Μηχανικοί είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές της Α' και Β' δημοτικού και τους δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν σε μικρούς επιστήμονες.