Βόλτα με Αλγόριθμους

Coding | Νηπιαγωγείο O STEM Education προσφέρει ένα πρόγραμμα γνωριμίας με το Kids First Coding & Robotics, μια νέα πλατφόρμα εκπαίδευσης STEAM, ιδανική για να κατανοήσουν τα παιδιά από την προσχολική ηλικία τη βασική λογική του προγραμματισμού.

Let’s Scratch!

Coding | Ε Δημοτικού ΣΤ Δημοτικού Το πρόγραμμα Let's Scratch! είναι σχεδιασμένο να παρέχει προχωρημένη γνώση προγραμματισμού στους μαθητές των τελευταίων τάξεων του δημοτικού, πέραν της εισαγωγής στην ρομποτική.

Python Coding

Coding | Δημοτικό Γυμνάσιο Λύκειο Η γλώσσα Python συγκαταλέγεται στις πιο διάσημες γλώσσες προγραμματισμού. Λόγω της απλότητάς της, μας βοηθάει να κατανοήσουμε σε βάθος τους μηχανισμούς του προγραμματισμού σε έναν υπολογιστή. Η Python σχεδιάστηκε για να είναι εύκολη στην κατανόηση και διασκεδαστική στην χρήση.

Micro:bit hacking STEM

Engineering | Γυμνάσιο Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να κατασκευάζουν αυτοματισμούς, συσκευές ελέγχου και πιο σύνθετες ρομποτικές διατάξεις χρησιμοποιώντας τον μικροελεγκτή Micro:bit και διάφορα περιφερειακά όπως αισθητήρες και σερβομηχανισμούς.

Ρομπότ, ο Φίλος μου και Συνεργάτης

Coding | Α Δημοτικού, Β Δημοτικού O STEM Education προσφέρει στα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να "κωδικοποιήσουν" τις πρώτες τους λειτουργικές κατασκευές! Κάθε μάθημα είναι μια διαφορετική ιστορία – πρόκληση που μαθαίνει στα παιδιά τις βασικές αρχές προγραμματισμού που χρειάζονται για να δώσουν ζωή στις κατασκευές που χτίζουν με τα ίδια τους τα χέρια.