Advanced SPIKE Prime

Preview

Ε', ΣΤ' Δημοτικό, Γυμνάσιο Το STEM Education προσφέρει ένα πρόγραμμα μύησης στον κόσμο της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής! Στόχος του προγράμματος είναι η συναρπαστική εκμάθηση της φυσικής, της τεχνολογίας, των μαθηματικών και της μηχανικής (S.T.E.M.), πρακτικά χωρίς θεωρίες και περιττές ορολογίες και μεθόδους ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων.

Advanced WeDo Scratch

Preview

advanced-wedo

Γ, Δ Δημοτικού Παρακολουθώντας το σεμινάριο εκπαιδευτική ρομποτική δημοτικού, οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίσουν τη φυσική και τα μαθηματικά που κρύβονται πίσω από την κατασκευή ενός ρομποτικού μοντέλου, τις διάφορες μεθόδους μετάδοσης κίνησης, αλλά και τις βασικές εντολές προγραμματισμού στο περιβάλλον του MIT Scratch 2.0.

Σύνθετες Ηλεκτρικές Μηχανές

sinthetes-ilektrikes-michanes

Β, Γ Δημοτικού Tο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Σύνθετες Ηλεκτρικές Μηχανές δίνει τα εφόδια οι μαθητές σας να σκεφθούν ως μηχανικοί και να κατασκευάσουν σύνθετες μηχανές στη κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Ετοιμάζω μελλοντικούς Μηχανικούς

Preview

etimazo-mellontikous-michanikous

Νηπιαγωγείο Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την εισαγωγή στις βασικές έννοιες της Φυσικής (κυρίως μηχανικής), που είναι απαραίτητες για την καλύτερη κατανόηση όλων των αρχών και φαινομένων που συνδέονται με τις κατασκευές του προγράμματος των Μελλοντικών Μηχανικών .