Μαθαίνω τον Κόσμο: Δράση & Αντίδραση

Preview

Ο STEM Education σας προτείνει να γνωρίσετε μία νέα δραστηριότητα για τους μαθητές σας, με τα μοναδικά πακέτα TechCard. Γνωρίστε τα με το μοναδικό πακέτο «Μαθαίνω τον Κόσμο: Δράση & Αντίδραση»

Με τις οδηγίες σας θα μπορέσει ο καθένας τους να κατασκευάσει  αυτοκίνητο με έλικα να το ζωγραφίσει να δημιουργήσει δηλαδή το δικό του μοντέλο. Με απλά υλικά όπως ένα ψαλίδι και χρώματα  θα μπορέσουν να το ολοκληρώσουν και να το πάρουν μαζί τους στο σπίτι και να περάσουν ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης

Να κατανοήσουν βασικές έννοιες μαθηματικών όπως η συμμετρία η παραλληλία να κατανοήσουν τι είναι το ηλεκτρικό κύκλωμα τι είναι ο διακόπτης και πως η περιστροφή της έλικας κινεί το αυτοκίνητο  .

Η εκπαίδευση σας για τις δραστηριότητες αυτές θα γίνει από τους εκπαιδευτές του STEM Education στην σχολική σας μονάδα και θα η διάρκεια της δεξιότητας θα είναι μία σχολική ώρα .

Γνωρίστε πως μπορείτε να δημιουργήσετε με τους μαθητές σας κατασκευές από το πακέτο τάξης TechCard αυτοκινήτου με προπέλα.
Με το TechCard πακέτο αυτοκινήτου με προπέλα μπορείτε να κατασκευάσετε 10 μοντέλα αυτοκινήτου που κινούνται με την δύναμη του ανέμου μέσα από τη χρήση προπέλας (έλικα). Θα μπορείτε να συναρμολογήσετε ένα απλό ηλεκτρικό κύκλωμα για να τροφοδοτήσετε ένα ηλεκτρικό μοτέρ καθώς και έναν διακόπτη για να το ελέγξετε. Θα τους βοηθήσετε να εξερευνήσουν την ενέργεια και τις δυνάμεις, την τριβή και πώς μπορεί να είναι ταυτόχρονα “καλή” και “κακή”.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

Lesson tags: 3. Β Δημοτικού, Science Lab Junior - δεξιότητες, δημοτικό@σχολεία
Back to: Engineering