Εκπαιδευτική Ρομποτική Δημοτικού

Γ'-Δ'-Ε'-ΣΤ' Δημοτικού Στη διάρκεια του προγράμματος θα γνωρίσετε τον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής! Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν την κατασκευή και τον προγραμματισμό αυτοματισμών, μετρητικών συστημάτων και αυτόνομων ρομποτικών συστημάτων.

Nezha Robotics

nezha-robotics-01

Ε'-ΣΤ' Δημοτικού Με την παρακολούθηση του προγράμματος Nezha Robotics μπορείτε! Κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιήσετε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν την κατασκευή και τον προγραμματισμό πλήρως αυτόνομων ρομπότ, τη χρήση εξειδικευμένων αισθητήρων και κάμερας τεχνητής νοημοσύνης (AI).

STEM Robotics

Preview

Ε'-ΣΤ' Δημοτικού & Γυμνασίου Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την εισαγωγή της εκπαιδευτικής ρομποτικής στην τάξη σας! Οι μαθητές σας θα μάθουν να κατασκευάζουν και να προγραμματίζουν ρομπότ που θα επιλύουν πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας.

Λιλιπούτειοι Μηχανικοί

Preview

Νηπιαγωγείο Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την εισαγωγή στις βασικές έννοιες της Φυσικής (κυρίως μηχανικής), που είναι απαραίτητες για την καλύτερη κατανόηση όλων των αρχών και φαινομένων που συνδέονται με τις κατασκευές του προγράμματος των Μελλοντικών Μηχανικών .

Kids First Coding

Preview

Kids First Coding-02

Νηπιαγωγείο & A’-B’ Δημοτικού Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους μαθητές σας να δημιουργήσουν και να "κωδικοποιήσουν" τις πρώτες τους λειτουργικές κατασκευές! Κάθε μάθημα είναι μια διαφορετική ιστορία – πρόκληση που μαθαίνει στα παιδιά τις βασικές αρχές προγραμματισμού που χρειάζονται για να δώσουν ζωή στις κατασκευές που χτίζουν με τα ίδια τους τα χέρια.

Η μέθοδος project – Υλοποιώντας το project Space Engineers

project-space-engineers

Δημοτικό Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι/ες θα έχουν αποκτήσει βιωματική εμπειρία σε όλα τα στάδια ενός project. Θα χρησιμοποιήσουμε ως μελέτη περίπτωσης το Space Engineers, ένα καινοτόμο ετήσιο πρόγραμμα STEM βασισμένο στη μέθοδο project που ανέπτυξε ο STEM Education.

Προγραμματιστική Λογική και Μηχανική Δημοτικού

A'-B'-Γ' Δημοτικού Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Προγραμματιστική Λογική και Μηχανική Δημοτικού, δημιουργήθηκε για να εφοδιάσει τους εκπαιδευτικούς με τα κατάλληλα εργαλεία για να εισάγουν στην τάξη τους τη Μηχανική και το STEM!