Ρομπότ, ο Φίλος μου και Συνεργάτης

Α, Β Δημοτικού O STEM Education προσφέρει στα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να "κωδικοποιήσουν" τις πρώτες τους λειτουργικές κατασκευές!

Ρομπότ, ο Φίλος μου και Συνεργάτης

robot-o- filos-mou-kai-synergatis

Α, Β Δημοτικού O STEM Education προσφέρει στα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να "κωδικοποιήσουν" τις πρώτες τους λειτουργικές κατασκευές! Σε κάθε μάθημα υπάρχει μία διαφορετική ιστορία με την οποία δίνουν ζωή στις κατασκευές τους.

Microbit -Scratch

Ε, ΣΤ Δημοτικού & Γυμνάσιο Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Microbit -Scratch» είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές του Γυμνασίου και βασισμένο στη μεθοδολογία STEM. Τα παιδιά μέσω των δραστηριοτήτων θα διδαχθούν βασικές αρχές φυσικής και ηλεκτρονικών που οι αισθητήρες χρησιμοποιούν για να επικοινωνήσουν με τον φυσικό κόσμο.

Micro:bit Maqueen Robots (Προγραμματισμός και τεχνητή Νοημοσύνη)

Microbit-maqueen-robots

ΣΤ Δημοτικού & Γυμνάσιο Το εκπαιδευτικό πρόγραμμαMicro:bit Maqueen Robots (Προγραμματισμός και τεχνητή Νοημοσύνη) είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές της ΣΤ' Δημοτικού και του Γυμνασίου. Το πρόγραμμα συνδυάζει τον δημοφιλή επεξεργαστή BBC Micro:bit με ρομποτικό όχημα.