Εκπαίδευση εκπαιδευτικών σε Προγράμματα STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Εκπαίδευση εκπαιδευτικών σε Προγράμματα STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής από Ολυμπιονίκες Προπονητές του STEM Education

Ο STEM Education διεξάγει εκπαίδευση εκπαιδευτικών όλων των Βαθμίδων σε προγράμματα STEM που επιθυμούν να μάθουν και να διδάξουν STEM και Εκπαιδευτική Ρομποτική.

Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα διεξάγουν Ολυμπιονίκες Εκπαιδευτικοί που έχουν διακριθεί στη μεγαλύτερη Παγκόσμια Διοργάνωση: Την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής World Robot Olympiad™.

Τον STEM Education εμπιστεύονται τα μεγαλύτερα Ιδιωτικά Σχολεία για την εκπαίδευση και επιμόρφωση των εκπαιδευτικών τους στη μεθοδολογία STEM.

Σε όλα τα Προγραμμάτα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών ισχύουν εκπτώσεις:

  • Άνεργοι εκπαιδευτικοί: -50%
  • Ομαδικές εγγραφές: -30%
  • Εργαζόμενοι εκπαιδευτικοί: -15%

Λιλιπούτειοι Μηχανικοί

Νηπιαγωγείο
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς προσχολικής ηλικίας, που επιθυμούν να ενσωματώσουν τις Φυσικές Επιστήμες στην τάξη, να εξερευνήσουν και να πειραματιστούν μαζί με τα παιδιά.

Beebot

Νηπιαγωγείο
Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα γνωρίστε και προγραμματίστε την «έξυπνη» μέλισσα Beebot. Πρόκειται για ένα από τα πιο διαδεδομένα προγραμματιζόμενα παιχνίδια, που βασίζεται στις αρχές προγραμματισμού της γλώσσας Logo.

Εκπαιδευτική Ρομποτική Δημοτικού

Α’-ΣΤ’ Δημοτικού
Στη διάρκεια του προγράμματος θα γνωρίσετε τον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής! Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν την κατασκευή και τον προγραμματισμό αυτοματισμών, μετρητικών συστημάτων και αυτόνομων ρομποτικών συστημάτων.

Nezha Robotics| Regular Κατηγορία Ε’ Δημοτικού – Α΄ Λυκείου

Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού
Με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Nezha Robotics» θα βοηθήσετε τους μαθητές σας να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές της ρομποτικής. Καθώς κατασκευάζουν και προγραμματίζουν τα ρομπότ τους έτσι ώστε να αλληλοεπιδρούν με τον πραγματικό κόσμο, μαθαίνοντας βιωματικά πλήθος εννοιών STEM!