Σεμινάρια STEM online για Εκπαιδευτικούς

Ο STEM Education διεξάγει εκπαιδευτικά προγράμματα STEM για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ενήλικες που επιθυμούν να γίνουν μέλη της κοινωνίας της γνώσης.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα εκπαίδευσης στην εκπαιδευτική ρομποτική διεξάγουν εκπαιδευτικοί που έχουν διακριθεί στη μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση για την εκπαιδευτική ρομποτική: Την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής World Robot Olympiad™.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα εκπαιδευτικό περιεχόμενο και νέα εργαλεία εκπαίδευσης. Επιθυμία μας είναι όσοι παρακολουθήσουν τα σεμινάρια STEM να γίνουν οι πρεσβευτές του STEM Education στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Βεβαίωση παρακολούθησης δίδεται σε όσους παρακολουθήσουν το σύνολο του σεμιναρίου της επιλογής τους.

Συνολική διάρκεια κάθε Προγράμματος 12 ώρες | Επιλέξτε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει και δείτε περισσότερες πληροφορίες

Scratch Jr

Τιμή: 80€

Προσχολική ηλικία – Δημοτικό

Αποκτήστε τώρα δυνατότητα να προσφέρετε στους μαθητές σας τις γνώσεις του 21ου αιώνα. Θα χρησιμοποιήσουν το Scratch Jr για να κωδικοποιήσουν τις δικές τους διαδραστικές ιστορίες, κινούμενα σχέδια και παιχνίδια.

Python

Τιμή: 100€

Γυμνάσιο

Θέλετε να διδάξετε Python στους μαθητές σας και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε; Τότε αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς! Bρίσκει εφαρμογές παντού: στο web, στην αυτοματοποίηση, στη ρομποτική, στο gaming, στην επιστήμη δεδομένων.

Φυσικές Επιστήμες με Beebot

Τιμή: 80€

Προσχολική ηλικία

Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα γνωρίστε και προγραμματίστε την «έξυπνη» μέλισσα Beebot. Πρόκειται για ένα από τα πιο διαδεδομένα προγραμματιζόμενα παιχνίδια, που βασίζεται στις αρχές προγραμματισμού της γλώσσας Logo.

Scratch & Micro:bit

Τιμή: 100€

Δημοτικό

Προϋποθέτει την κατοχή εκπαιδευτικού εξοπλισμού.
Εάν δεν διαθέτετε, μπορείτε να αποκτήσετε τον εξοπλισμό στην τιμή των 25€.

Με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Scratch & Micro:bit εμπλουτίστε τις γνώσεις σας και εξοικειωθείτε με τον μικροελεγκτή Micro:bit. Αυτά τα δύο εργαλεία σας προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες διδασκαλίας των Μαθηματικών και της Φυσικής Δημοτικού.