Σεμινάρια STEM online για Εκπαιδευτικούς

Ο STEM Education διεξάγει εκπαιδευτικά προγράμματα STEM για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ενήλικες που επιθυμούν να γίνουν μέλη της κοινωνίας της γνώσης.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα εκπαίδευσης στην εκπαιδευτική ρομποτική διεξάγουν εκπαιδευτικοί που έχουν διακριθεί στη μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση για την εκπαιδευτική ρομποτική: Την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής World Robot Olympiad™.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα εκπαιδευτικό περιεχόμενο και νέα εργαλεία εκπαίδευσης. Επιθυμία μας είναι όσοι παρακολουθήσουν τα σεμινάρια STEM να γίνουν οι πρεσβευτές του STEM Education στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Βεβαίωση παρακολούθησης δίδεται σε όσους παρακολουθήσουν το σύνολο του σεμιναρίου της επιλογής τους.

Συνολική διάρκεια κάθε Προγράμματος 12 ώρες | Επιλέξτε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει και δείτε περισσότερες πληροφορίες

Scratch Jr για Νηπιαγωγούς και Δασκάλους

Τιμή: 80€

Αποκτήστε τώρα δυνατότητα να προσφέρετε στους μαθητές σας τις γνώσεις του 21ου αιώνα. Θα χρησιμοποιήσουν το Scratch Jr για να κωδικοποιήσουν τις δικές τους διαδραστικές ιστορίες, κινούμενα σχέδια και παιχνίδια.

Απλές Μηχανές

Τιμή: 80€

Προϋποθέτει την κατοχή εκπαιδευτικού εξοπλισμού

Εάν δεν διαθέτετε, μπορείτε να αποκτήσετε τον εξοπλισμό στην τιμή των 35€

Το πρόγραμμα θα σας δώσει τη δυνατότητα να κατανοήσετε το βασικό κεφάλαιο της Φυσικής που δεν διδάσκεται σε καμία βαθμίδα εκπαίδευσης “Απλές Μηχανές” ή “Simple machines ” και θα κατανοήσετε με ιδιαίτερα εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο, μηχανισμούς με γρανάζια κ.α.

Σύνθετες Ηλεκτρικές Μηχανές

Τιμή: 80€ 

Προϋποθέτει την κατοχή εκπαιδευτικού εξοπλισμού

Εάν δεν διαθέτετε, μπορείτε να αποκτήσετε τον εξοπλισμό στην τιμή των 90€

Παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Σύνθετες Ηλεκτρικές Μηχανές θα προετοιμάσετε τους μαθητές σας να κατασκευάσουν μηχανές στη κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Οι πρώτοι μου αυτοματισμοί (WeDo) Scratch

Τιμή: 80€

Προϋποθέτει την κατοχή εκπαιδευτικού εξοπλισμού
Εάν δεν διαθέτετε, μπορείτε να αποκτήσετε τον εξοπλισμό στην τιμή των 150€

Με το πρόγραμμα Οι πρώτοι μου αυτοματισμοί (WeDo) οι μαθητές σας θα γνωρίσουν αρχικά το λογισμικό πρόγραμμα Scratch, θα εμπεδώσουν διασκεδάζοντας έννοιες Μηχανικής, Φυσικής και Μαθηματικών.

 

Εισαγωγή στo Microbit -Scratch

Τιμή: 80€

Προϋποθέτει την κατοχή εκπαιδευτικού εξοπλισμού
Εάν δεν διαθέτετε, μπορείτε να αποκτήσετε τον εξοπλισμό στην τιμή των 25€

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για εκπαιδευτικούς Πληροφορικής και Φυσικής  του Δημοτικού & Γυμνασίου, βασισμένο στη μεθοδολογία STEM. Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τους  αυτοματισμούς, τις συσκευές ελέγχου και πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το μικροελεγκτή Micro:bit για πιο σύνθετες ρομποτικές διατάξεις.

 

Let’s Scratch!

Τιμή: 80€

Επεκτείνετε τι γνώσεις σας με το πρόγραμμα Let’s Scratch! Είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να παρέχει προχωρημένη γνώση προγραμματισμού. Ιδανικό για κάθε δάσκαλο και για την διδασκαλία στους μαθητές σας των μεγαλύτερων τάξεων του δημοτικού.