fbpx
Home Νέα Νέα Σχόλια συμμετεχόντων για το δωρεάν σεμινάριο για νηπιαγωγούς στο KIDS FIRST CODING & ROBOTICS
summer-camp-2021-kids-fist-coding

Σχόλια συμμετεχόντων για το δωρεάν σεμινάριο για νηπιαγωγούς στο KIDS FIRST CODING & ROBOTICS

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου ο STEM Education διεξήγαγε 3ώρο δωρεάν σεμινάριο στη χρήση του KIDS FIRST CODING & ROBOTICS, του προτεινόμενου εξοπλισμού για τη Βαθμίδα Νηπιαγωγείου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019. Το σεμινάριο περιελάμβανε την επίδειξη χρήσης του εκπαιδευτικού υλικού, ιδέες για δραστηριότητες, περιγραφή της Εκπαιδευτικής Δράσης STEAM Νηπιαγωγείου: «Μια βόλτα στην πόλη μου»παρουσίαση κατασκευών και σεναρίων.

Ακολουθούν  σχόλια από τις συμμετέχουσες στο σεμινάριο.

Μίνα Καστανιά

Εξαιρετική η παρουσίαση της κ.Ελένης. Εντυπωσιάστηκα με τον τρόπο προσέγγισης και πιστεύω ότι είναι πολύ χρήσιμη για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας. Ευελπιστώ δε μια συνεργασία και μια ενημέρωση με τη μορφή σεμιναρίου και προς τα νότια προάστια. Ευχαριστούμε θερμά.

Χριστίνα Παπαγιαννίδου, Μαρίνα Αγγελάκη

Κατανοητή, υποστηρικτική επιμορφώτρια. Βιωματική μάθηση σε άνετο χώρο και φιλικό περιβάλλον. Ευχαριστούμε.

Ελένη Σάββα

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η παρουσίαση του υλικού. Πού ενδιαφέρον και πρωτότυπο υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους στην σχολική τάξη. Φιλική ατμόσφαιρα! Ευχαριστώ πολύ.

Βασιλική Σέρβα

Το σεμινάριο ήταν μια εισαγωγή στη ρομποτική. Ήταν πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό. Μας έδειξαν τρόπους που μπορούμε να το εφαρμόσουμε στην τάξη με μικρά παιδιά. Ο εξοπλισμός είναι πάρα πολύ καλός και πιστεύω ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των παιδιών.

Νίκη Κοκκινοπλίτη

Πολύ καλή οργάνωση, ουσιαστική παρουσίαση, πολύ κατατοπιστική, σαφείς οδηγίες χρήσης του υλικού. Πέρασα πολύ όμορφα και κατανόησα αρκετά πράγματα. Ευχαριστώ πολύ.

Ιωάννα Χαραλαμπίδου

Πολύ καλή η οργάνωση του σεμιναρίου. Εξαιρετική η παρουσίαση του πολύ αξιόλογου εκπαιδευτικού υλικού. Νιώθω περήφανη που τα κατάφερα χωρίς να έχω ασχοληθεί με αυτό ξανά, κυρίως νομίζω από την υπεύθυνη κ. Ελένη Χουλιαρά και από τη συμμετοχή μου σε ομάδες. Σας ευχαριστώ πολύ.

Ελευθερία Φέστα

Πολύ καλή οργάνωση, ενδιαφέρον πρόγραμμα, εξαιρετική παρουσίαση, αξιόλογο εκπαιδευτικό υλικό. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ευαγγελία Τριανταφύλλου

Εξαιρετικό σεμινάριο, πολύ καλά οργανωμένο. Ο εξοπλισμός του Kids first coding and robotics πολύ ωραίος, με δραστηριότητες όμορφες, κατάλληλες για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Ιωάννα Αντωνίου

Πολύ καλή παρουσίαση, πρακτικές οδηγίες, αναλυτική παρουσίαση. Η κυρία Ελένη επικοινωνιακή και πρόθυμη για επεξηγήσεις. Μας δυσκόλεψε η πρόσβαση στο σημείο και η έλλειψη ταμπέλας στον ημιόροφο. Καλή συνέχεια στο έργο σας.

Παρασκευή Σταυρακάκη

Εξαιρετική παρουσίαση, αναλυτική, πολύ επικοινωνιακή η κυρία Ελένη, κατατοπιστική με κάλυψε πλήρως με την παρουσίαση της δεν έμειναν απορίες πολύ καλές δραστηριότητες έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.

Μαριάννα Κωστοπούλου

Ενδιαφέρουσα παρουσίαση του υλικού STEM για το νηπιαγωγείο. Εντυπωσιακές προτάσεις εφαρμογής στο πλαίσιο του σχολείου. Μακάρι να υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες δωρεάν σεμιναρίων και εκπαίδευσης των παιδαγωγών.

Δήμητρα Μπία

Το σεμινάριο ήταν ενδιαφέρον, κατατοπιστικό και μας γνώρισε ένα ενδιαφέρον υλικό και μας εξοικείωσε μαζί του. Η εισηγήτρια ήταν βοηθητική και μας έλυσε όλες τις απορίες.

Ειρήνη Κέφη

Σύντομο, περιεκτικό, ενδιαφέρον, βιωματικό, επεξηγηματικό! Πολύ καλή παρουσίαση από την εισηγήτρια.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *