Πρόταση συνεργασίας με ιδιωτικά κέντρα εκπαίδευσης

Ο STEM Education, ο εκπαιδευτικός οργανισμός που συμβάλλει στην εισαγωγή του STEM και της εκπαιδευτικής ρομποτικής στην υποχρεωτική εκπαίδευση, προσκαλεί τους επαγγελματίες της εκπαίδευσης που επιθυμούν να επενδύσουν ποιοτικά και  να ενσωματώσουν την εμπειρία και την ποιότητα του οργανισμού μας στην επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Προτείνουμε ολοκληρωμένα ετήσια εκπαιδευτικά προγράμματα, που συνοδεύονται από επιλεγμένο εκπαιδευτικό υλικό και παρέχουμε εκπαιδευτικό περιεχόμενο για προγράμματα STEM που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5-15 ετών. Από τη στιγμή της αγοράς, όλες οι δραστηριότητες παραμένουν στην κατοχή του συνεργάτη μας για πάντα.

Είμαστε δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε με την εμπειρία μας. Σταθεροί συνεργάτες, πολύτιμοι σύμμαχοι.

Εκπαιδευτικό περιεχόμενο STEM

Βόλτα με Αλγόριθμους

Βόλτα με Αλγόριθμους

O STEM Education προσφέρει σε παιδιά προσχολικής ηλικίας την ευκαιρία να δημιουργήσουν τους πρώτους τους αλγόριθμους!
Με το νέο αυτό πρόγραμμα θέλουμε να θέσουμε γερές βάσεις από πολύ μικρή ηλικία στην κατανόηση εννοιών προγραμματισμού μέσα από βιωματικές δραστηριότητες που θα δώσουν στα παιδιά κίνητρα για να θέλουν να μάθουν όλο και περισσότερα.
Κάθε μάθημα είναι μια διαφορετική ιστορία – πρόκληση που δίνει το κίνητρο στα παιδιά να λύσουν ένα πρόβλημα μέσα από το προγραμματισμό του ρομπότ. Η ομάδα των μαθητών δημιουργεί τη δική της μοναδική ιστορία, την οποία στη συνέχεια εικονοποιεί με τη μορφή πίστας.

Λιλιπούτειοι Μηχανικοί

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Λιλιπούτειοι Μηχανικοί» είναι σχεδιασμένο για μαθητές προσχολικής ηλικίας (4 και 5 ετών). Τα παιδιά κάνουν τα πρώτα βήματά τους στον κόσμο των Θετικών  Επιστημών, της Τεχνολογίας και της Μηχανικής. Μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες τα παιδιά εξερευνούν έννοιες και φαινόμενα από τον κόσμο γύρω τους, δημιουργώντας μια ή περισσότερες κατασκευές κάθε φορά. Μέσα από τις μοναδικές ιστορίες που εμπλουτίζουν κάθε δραστηριότητα και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον τους, οι μικροί μηχανικοί καλούνται να αναζητήσουν λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα.

Θα γίνω Μηχανικός

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Θα γίνω Μηχανικός είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές της Α’ & Β’ δημοτικού και τους δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν σε μικρούς επιστήμονες. Παρατηρώντας τον κόσμο γύρω τους, τα παιδιά μαθαίνουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει στη φύση, πως λειτουργεί κάτι ή που χρησιμεύει μια συσκευή. Μέσα από τη συνεργασία οι μικροί μηχανικοί αξιοποιούν τις δεξιότητές τους, κατασκευάζοντας απλά μοντέλα και μαθαίνουν πειραματικά τη χρησιμότητα των μηχανισμών (γρανάζια, τροχαλίες, μοχλοί) που συναντούν στο περιβάλλον τους.

Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Ρομποτική με LEGO®WeDo

Το πρόγραμμα Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Ρομποτική με LEGO® WeDo είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές Β’ με Γ’ δημοτικού, όπου μέσω της ομαδικής δραστηριότητας γύρω από την κατασκευή ενός ρομποτικού μοντέλου που αλληλοεπιδρά με τον αληθινό κόσμο σε πραγματικό χρόνο, τα παιδιά ζουν μια συναρπαστική και ψυχαγωγική εμπειρία που δεν θέλουν να τελειώσει! Οι γνώσεις που αποκτούν τα παιδιά σε αυτό το πρόγραμμα, μπορούν φυσικά να τους φανούν χρήσιμες σε περίπτωση που θελήσουν να συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas για μαθητές Δημοτικού.

Εκπαιδευτική Ρομποτική (LEGO® WeDo – Scratch)

Το πρόγραμμα Εκπαιδευτική Ρομποτική (LEGO® WeDo – Scratch)  είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές Δ’, Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού. Οι μαθητές θα γνωρίσουν αρχικά το λογισμικό πρόγραμμα Scratch, θα εμπεδώσουν διασκεδάζοντας έννοιες Μηχανικής, Φυσικής και Μαθηματικών. Οι δραστηριότητες  που θα ολοκληρώσουν θα τα ψυχαγωγήσουν, θα εμβαθύνουν σημαντικά και θα τους αναδείξουν δεξιότητες ικανές που πρέπει να αποκτήσουν για να υποστηρίξουν την μελλοντική τους πορεία στην κοινωνία του αύριο. Με το Scratch οι μαθητές μπορούν να ανακαλύψουν και να ξεδιπλώσουν όλα τους τα ταλέντα όπως animation , gaming κλπ. Είναι ιδανικό επίσης για τους μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Εκπαιδευτική Ρομποτική με LEGO® Mindstorms EV3

Το πρόγραμμα Εκπαιδευτική ρομποτική με LEGO® Mindstorms EV3 είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές της Α’, Β’ & Γ’ Γυμνασίου. Η εμπλοκή στην ομαδική δραστηριότητα κατασκευής ενός λειτουργικά αυτόνομου και πολύπλοκου ρομπότ τους βοηθά να απελευθερώσουν τη δημιουργική δύναμή τους και παράλληλα να κατανοήσουν εμπειρικά τις έννοιες που κρύβονται πίσω από τα φυσικά μεγέθη με συναρπαστικό τρόπο. Ταυτόχρονα τα παιδιά προετοιμάζονται για να συμμετάσχουν, αν το θελήσουν, στον  ετήσιο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas.

Κάθε χρόνο ο συνεργάτης θα παραλαμβάνει εγκαίρως το σύνολο του εκπαιδευτικού περιεχομένου της χρονιάς. Το περιεχόμενο εμπλουτίζεται και εξελίσσεται συνεχώς, οι συνεργάτες μας θα λαμβάνουν πάντα περιεχόμενο up to date.

Οι συνεργάτες μας

Είπαν για εμάς

Το περιεχόμενο που μου παρείχε ο STEM Education μου έλυσε τα χέρια! Τα παιδιά κάνουν πρωτότυπες δραστηριότητες εκπαιδευτικής ρομποτικής που έχουν δημιουργήσει οι ειδικοί!

Βέρα Κ. – Ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου

Το κύρος και η αξιοπιστία του STEM Education ανανέωσε τα μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής και το ενδιαφέρον των μαθητών μου.

Χρήστος Μ. – Ιδιοκτήτης ΚΔΑΠ

Παροχές στους συνεργάτες

Ειδική προώθηση συνεργατών
στα κοινωνικά δίκτυα για
αύξηση του πελατολογίου σας
Δυνατότητα προετοιμασίας για
συμμετοχή στην Ολυμπιάδα
Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
Ευκολίες Πληρωμής
10% έκπτωση
στον εξοπλισμό
Άδεια χρήσης χωρίς ημερομηνία λήξης
Έκπτωση 50% για 2ο εκπαιδευτικό κέντρο
Ειδικές τιμές για εκπαίδευση των εκπαιδευτών σας

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος