Πρόταση συνεργασίας με ιδιωτικά κέντρα εκπαίδευσης

Ο STEM Education, ο εκπαιδευτικός οργανισμός που συμβάλλει στην εισαγωγή του STEM και της εκπαιδευτικής ρομποτικής στην υποχρεωτική εκπαίδευση, προσκαλεί τους επαγγελματίες της εκπαίδευσης που επιθυμούν να επενδύσουν ποιοτικά και  να ενσωματώσουν την εμπειρία και την ποιότητα του οργανισμού μας στην επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Προτείνουμε ολοκληρωμένα ετήσια εκπαιδευτικά προγράμματα, το υλικό των οποίων προέρχεται από τον επίσημο προμηθευτή μας Διερευνητική Μάθηση και παρέχουμε εκπαιδευτικό περιεχόμενο για 3 χρόνια για προγράμματα STEM που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5-15 ετών.

Είμαστε δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε με την εμπειρία μας. Σταθεροί συνεργάτες, πολύτιμοι σύμμαχοι.

Εκπαιδευτικό περιεχόμενο STEM Education

Ο πρώτος μου αλγόριθμός

O STEM Education προσφέρει ένα πρόγραμμα γνωριμίας με τη νέα πλατφόρμα εκπαίδευσης STEAM Kids First Coding & Robotics, ιδανική για να κατανοήσουν τα παιδιά από την προσχολική ηλικία τη βασική λογική του προγραμματισμού.
Κάθε μάθημα είναι μια διαφορετική ιστορία – πρόκληση που δίνει το κίνητρο στα παιδιά να λύσουν ένα πρόβλημα μέσα από το προγραμματισμό του ρομπότ. Η ομάδα των μαθητών δημιουργεί τη δική της μοναδική ιστορία, την οποία στη συνέχεια εικονοποιεί με τη μορφή πίστας.

Νέοι Μηχανικοί

Νέοι Μηχανικοί

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Νέοι Μηχανικοί είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές της Α’ και Β’ δημοτικού και τους δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν σε μικρούς επιστήμονες. Παρατηρώντας τον κόσμο γύρω τους, τα παιδιά μαθαίνουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει στη φύση, πως λειτουργεί κάτι ή που χρησιμεύει μια συσκευή. Μέσα από τη συνεργασία οι μικροί μηχανικοί αξιοποιούν τις δεξιότητές τους, κατασκευάζοντας απλά μοντέλα και μαθαίνουν πειραματικά τη χρησιμότητα των μηχανισμών (γρανάζια, τροχαλίες, μοχλοί) που συναντούν στο περιβάλλον τους.

Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Ρομποτική με LEGO WeDo

Το πρόγραμμα Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Ρομποτική με LEGO WeDo είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές Γ’ με ΣΤ’ δημοτικού, όπου μέσω της ομαδικής δραστηριότητας γύρω από την κατασκευή ενός ρομποτικού μοντέλου που αλληλεπιδρά με τον αληθινό κόσμο σε πραγματικό χρόνο, τα παιδιά ζουν μια συναρπαστική και ψυχαγωγική εμπειρία που δεν θέλουν να τελειώσει!

Οι γνώσεις που αποκτούν τα παιδιά σε αυτό το πρόγραμμα, μπορούν φυσικά να τους φανούν χρήσιμες σε περίπτωση που θελήσουν να συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas για μαθητές Δημοτικού.

Εκπαιδευτική Ρομποτική με LEGO Mindstorms

Το πρόγραμμα Εκπαιδευτική ρομποτική με LEGO Mindstorms  είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές γυμνασίου. Η εμπλοκή στην ομαδική δραστηριότητα κατασκευής ενός λειτουργικά αυτόνομου και πολύπλοκου ρομπότ τους βοηθά να απελευθερώσουν τη δημιουργική δύναμή τους και παράλληλα να κατανοήσουν εμπειρικά τις έννοιες που κρύβονται πίσω από τα φυσικά μεγέθη με συναρπαστικό τρόπο.

Ταυτόχρονα τα παιδιά προετοιμάζονται για να συμμετάσχουν, αν το θελήσουν, στον  ετήσιο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas.

1ος χρόνος

• 20 Δραστηριότητες της LEGO Education προσαρμοσμένες στο ελληνικά εκπαιδευτικά δεδομένα και πρωτότυπες δραστηριότητες ανεπτυγμένες από τον STEM Education
• Πλήρη σχέδια μαθήματος με οδηγίες κατασκευής, οδηγό εκπαιδευτή και οδηγό προγραμματισμού
• Φύλλα εργασίας και έτοιμα προγράμματα

2ος χρόνος

• 16 πρωτότυπες δραστηριότητες ανεπτυγμένες από τον STEM Education

• Πλήρη σχέδια μαθήματος με οδηγίες κατασκευής, οδηγό εκπαιδευτή και οδηγό προγραμματισμού

• Φύλλα εργασίας και έτοιμα προγράμματα

3ος χρόνος

• 16 πρωτότυπες δραστηριότητες ανεπτυγμένες από τον STEM Education

• Πλήρη σχέδια μαθήματος με οδηγίες κατασκευής, οδηγό εκπαιδευτή και οδηγό προγραμματισμού

• Φύλλα εργασίας και έτοιμα προγράμματα

Η πρόταση αφορά σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Κάθε χρόνο ο συνεργάτης θα παραλαμβάνει εγκαίρως το σύνολο του εκπαιδευτικού περιεχομένου της χρονιάς. Το περιεχόμενο εμπλουτίζεται και εξελίσσεται συνεχώς, οι συνεργάτες μας θα λαμβάνουν πάντα περιεχόμενο up to date.

Πρόγραμμα STEAM Kids First Coding & Robotics

Είπαν για εμάς

Το περιεχόμενο που μου παρείχε ο STEM Education μου έλυσε τα χέρια! Τα παιδιά κάνουν πρωτότυπες δραστηριότητες εκπαιδευτικής ρομποτικής που έχουν δημιουργήσει οι ειδικοί!

Βέρα Κ. – Ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου

Το κύρος και η αξιοπιστία του STEM Education ανανέωσε τα μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής και το ενδιαφέρον των μαθητών μου.

Χρήστος Μ. – Ιδιοκτήτης ΚΔΑΠ

Παροχές στους συνεργάτες

Ειδική προώθηση συνεργατών
στα κοινωνικά δίκτυα για
αύξηση του πελατολογίου σας
Δυνατότητα προετοιμασίας για
συμμετοχή στην Ολυμπιάδα
Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
Ευκολίες Πληρωμής
10% έκπτωση
στον εξοπλισμό
Άδεια χρήσης χωρίς ημερομηνία λήξης
Έκπτωση 50% για 2ο εκπαιδευτικό κέντρο
Ειδικές τιμές για εκπαίδευση των εκπαιδευτών σας

Αποκλειστικός προμηθευτής εξοπλισμού

 

Η Διερευνητική Μάθηση, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους στον χώρο της βιωματικής μάθησης.

Με προϊόντα που απευθύνονται σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από εξειδικευμένες εταιρείες διεθνούς κύρους, η Διερευνητική Μάθηση έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του επαγγελματία προσφέροντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με συνεχή υποστήριξη, τόσο σε υλικό, όσο και σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος