Προγράμματα STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για Εκπαιδευτικούς

Σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς (Δημόσια | Ιδιωτική εκπαίδευση | Φροντιστήρια) και Προπονητές από Ολυμπιονίκες και Lego Education Teachers

Ο STEM Education διεξάγει εκπαιδευτικά προγράμματα STEM για Εκπαιδευτικούς όλων των Βαθμίδων που επιθυμούν να μάθουν και να διδάξουν STEM και Εκπαιδευτική Ρομποτική.

Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα διεξάγουν Ολυμπιονίκες Εκπαιδευτικοί που έχουν διακριθεί στη μεγαλύτερη Παγκόσμια Διοργάνωση: Την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής World Robot Olympiad™.

Τον STEM Education έχουν εμπιστευτεί τα μεγαλύτερα Ιδιωτικά Σχολεία για την εκπαίδευση και επιμόρφωση των εκπαιδευτικών τους στη μεθοδολογία STEM.

lego-education- academy

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της LEGO® Education Academy από τη Διερευνητική Μάθηση, δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε δάσκαλο να επιτύχει χρησιμοποιώντας τις λύσεις που προτείνουμε για την τάξη. Για να το διασφαλίσουμε αυτό, παρέχουμε εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο, εξυπηρέτηση σε Ελλάδα και Κύπρο και δωρεάν διαδικτυακούς πόρους για υποστήριξη.

Μέσα από το LEGO® Education Academy μαθαίνετε την εκπαιδευτική αξία των προϊόντων της LEGO® Education, εκπληρώνετε και υπηρετείτε τους εκπαιδευτικούς και παιδαγωγικούς στόχους σας. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να κατανοήσετε την εκπαιδευτική τους αξία και να την εφαρμόσετε μέσα στην τάξη και στους μαθητές σας.

Εngineering

Ετοιμάζω μελλοντικούς Μηχανικούς

Νηπιαγωγείο
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την εισαγωγή στις βασικές έννοιες της Φυσικής (κυρίως μηχανικής), που είναι απαραίτητες για την καλύτερη κατανόηση όλων των αρχών και φαινομένων που συνδέονται με τις κατασκευές του προγράμματος των Μελλοντικών Μηχανικών .

Σύνθετες Ηλεκτρικές Μηχανές

Β, Γ Δημοτικού
Tο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Σύνθετες Ηλεκτρικές Μηχανές δίνει τα εφόδια οι μαθητές σας να σκεφθούν ως μηχανικοί και να κατασκευάσουν σύνθετες μηχανές στη κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Advanced WeDo Scratch

Γ, Δ Δημοτικού
Παρακολουθώντας το σεμινάριο εκπαιδευτική ρομποτική δημοτικού, οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίσουν τη φυσική και τα μαθηματικά που κρύβονται πίσω από την κατασκευή ενός ρομποτικού μοντέλου, τις διάφορες μεθόδους μετάδοσης κίνησης, αλλά και τις βασικές εντολές προγραμματισμού στο περιβάλλον του MIT Scratch 2.0.

Advanced SPIKE Prime

Ε’, ΣΤ’ Δημοτικό, Γυμνάσιο
Το STEM Education προσφέρει ένα πρόγραμμα μύησης στον κόσμο της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής! Στόχος του προγράμματος είναι η συναρπαστική εκμάθηση της φυσικής, της τεχνολογίας, των μαθηματικών και της μηχανικής (S.T.E.M.), πρακτικά χωρίς θεωρίες και περιττές ορολογίες και μεθόδους ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων.

Coding

Τι είναι οι Αλγόριθμοι; Εικονογραφώ Ιστορίες

Νηπιαγωγείο
Σεμινάρια με θέμα την εισαγωγή του προγραμματισμού στην προσχολική ηλικία. Παρέχουμε σε νηπιαγωγούς τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν γερές βάσεις από πολύ μικρή ηλικία στην κατανόηση εννοιών προγραμματισμού μέσα από βιωματικές δραστηριότητες.

Microbit -Scratch

Ε, ΣΤ Δημοτικού & Γυμνάσιο
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Microbit -Scratch» είναι σχεδιασμένο για να το διδάξετε τους μαθητές σας του Γυμνασίου και βασισμένο στη μεθοδολογία STEM. Τα παιδιά μέσω των δραστηριοτήτων θα διδαχθούν βασικές αρχές φυσικής και ηλεκτρονικών που οι αισθητήρες χρησιμοποιούν για να επικοινωνήσουν με τον φυσικό κόσμο.

Microbit με MicroPython

Γυμνάσιο
Σε αυτό το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες προγραμματίζουν με Python (MuEditor-MicroPython) πραγματικούς αισθητήρες μέσω ενός μικροελεγκτή – υπολογιστή τσέπης το BBC micro:bit. Οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν project σε Open source περιβάλλοντα τόσο σε Hardware όσο και software.(ανοιχτό λογισμικό και υλικό).