Εκπαίδευση εκπαιδευτικών σε Προγράμματα STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Εκπαίδευση εκπαιδευτικών σε Προγράμματα STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής από Ολυμπιονίκες Προπονητές του STEM Education

Ο STEM Education διεξάγει εκπαίδευση εκπαιδευτικών όλων των Βαθμίδων σε προγράμματα STEM που επιθυμούν να μάθουν και να διδάξουν STEM και Εκπαιδευτική Ρομποτική.

Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα διεξάγουν Ολυμπιονίκες Εκπαιδευτικοί που έχουν διακριθεί στη μεγαλύτερη Παγκόσμια Διοργάνωση: Την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής World Robot Olympiad™.

Τον STEM Education εμπιστεύονται τα μεγαλύτερα Ιδιωτικά Σχολεία για την εκπαίδευση και επιμόρφωση των εκπαιδευτικών τους στη μεθοδολογία STEM.

Σε όλα τα Προγραμμάτα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών ισχύουν εκπτώσεις:

  • Άνεργοι εκπαιδευτικοί: -50%
  • Ομαδικές εγγραφές: -30%
  • Εργαζόμενοι εκπαιδευτικοί: -15%

Λιλιπούτειοι Μηχανικοί

Νηπιαγωγείο
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την εισαγωγή στις βασικές έννοιες της Φυσικής (κυρίως μηχανικής), που είναι απαραίτητες για την καλύτερη κατανόηση όλων των αρχών και φαινομένων που συνδέονται με τις κατασκευές του προγράμματος των Μελλοντικών Μηχανικών .

Kids First Coding

Νηπιαγωγείο & A’-B’ Δημοτικού
Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους μαθητές σας να δημιουργήσουν και να “κωδικοποιήσουν” τις πρώτες τους λειτουργικές κατασκευές! Κάθε μάθημα είναι μια διαφορετική ιστορία – πρόκληση που μαθαίνει στα παιδιά τις βασικές αρχές προγραμματισμού που χρειάζονται για να δώσουν ζωή στις κατασκευές που χτίζουν με τα ίδια τους τα χέρια.

Προγραμματιστική Λογική και Μηχανική Δημοτικού

A’-B’-Γ’ Δημοτικού
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Προγραμματιστική Λογική και Μηχανική Δημοτικού, δημιουργήθηκε για να εφοδιάσει τους εκπαιδευτικούς με τα κατάλληλα εργαλεία για να εισάγουν στην τάξη τους τη Μηχανική και το STEM!

Εκπαιδευτική Ρομποτική Δημοτικού

Γ’-Δ’-Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού
Στη διάρκεια του προγράμματος θα γνωρίσετε τον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής! Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν την κατασκευή και τον προγραμματισμό αυτοματισμών, μετρητικών συστημάτων και αυτόνομων ρομποτικών συστημάτων.

Nezha Robotics

Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού
Με την παρακολούθηση του προγράμματος Nezha Robotics μπορείτε! Κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιήσετε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν την κατασκευή και τον προγραμματισμό πλήρως αυτόνομων ρομπότ, τη χρήση εξειδικευμένων αισθητήρων και κάμερας τεχνητής νοημοσύνης (AI).

STEM Robotics

Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού & Γυμνασίου
Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την εισαγωγή της εκπαιδευτικής ρομποτικής στην τάξη σας! Οι μαθητές σας θα μάθουν να κατασκευάζουν και να προγραμματίζουν ρομπότ που θα επιλύουν πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας.

Η μέθοδος project – Υλοποιώντας το project Space Engineers

Δημοτικό
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι/ες θα έχουν αποκτήσει βιωματική εμπειρία σε όλα τα στάδια ενός project. Θα χρησιμοποιήσουμε ως μελέτη περίπτωσης το Space Engineers, ένα καινοτόμο ετήσιο πρόγραμμα STEM βασισμένο στη μέθοδο project που ανέπτυξε ο STEM Education.