fbpx
Home Νέα Νέα Μνημόνιο συνεργασίας STEM Education και McNeese State University
Μνημόνιο συνεργασίας STEM Education και McNeese State University

Μνημόνιο συνεργασίας STEM Education και McNeese State University

Μνημόνιο συνεργασίας σε εκπαιδευτικές δράσεις STEM & εκπαιδευτικής ρομποτικής ανακοίνωσαν ο STEM Education και το McNeese State University. Οι δύο εκπαιδευτικοί οργανισμοί αναγνωρίζουν ότι η συνεργασία τους θα δημιουργήσει αμοιβαία οφέλη ανταλλαγής γνώσης και εκπαιδευτικής εμπειρίας και μπορεί να θεμελιώσει ένα μοντέλο εκπαίδευσης STEM.

Προγραμματικοί όροι:

  1. Δημιουργία μηχανισμού αμοιβαίας ροής πληροφοριών σχετικά με την Εκπαιδευτική Ρομποτική και την Εκπαίδευση STEM.
  2. Να αναπτύξουν από κοινού ή ανεξάρτητα εκπαιδευτικούς πόρους και προγράμματα σπουδών σχετικά με την εκπαιδευτική ρομποτική, αξιοποιώντας ταυτόχρονα σύγχρονες παιδαγωγικές τεχνικές και εκπαιδευτικές τεχνολογίες. Οι πόροι των φοιτητών μπορεί να είναι εντελώς νέοι ή οι επεκτάσεις ήδη υφιστάμενων που προσαρμόζονται και εφαρμόζονται για νέες εφαρμογές.
  3. Ανταλλαγή τεχνικών γνώσεων που στοχεύουν στην ανάπτυξη βιωματικών σεναρίων διά βίου μάθησης βασισμένων σε μια συνεργατική προσέγγιση μεταξύ των φυσικών επιστημών, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών, καθώς και της εκπαιδευτικής ρομποτικής.
  4. Να δημιουργήσουν από κοινού ή ανεξάρτητα ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για τυπική και άτυπη εκπαίδευση στην εκπαιδευτική ρομποτική που καλύπτουν όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης ενηλίκων.
  5. Να επιδιώξουν από κοινού ή ανεξάρτητα τη χρηματοδότηση ερευνητικών προγραμμάτων, που χρηματοδοτούνται από προγράμματα συνεργασίας ΗΠΑ – Ευρωπαϊκής Ένωσης.

McNeese State University Overview

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *