fbpx
Home Νέα Νέα Ελάτε να γνωρίσετε την εκπαιδευτική ρομποτική στο Κέντρο STEM Education Πάτρας!

Ελάτε να γνωρίσετε την εκπαιδευτική ρομποτική στο Κέντρο STEM Education Πάτρας!

Ελάτε να γνωρίσετε την εκπαιδευτική ρομποτική στο Κέντρο STEM Education Πάτρας, Μαιζώνος 198 (δίπλα στο Μέγαρο της εφημερίδας Πελοπόννησος).

O STEM Education Πάτρας καλεί τους γονείς με τα παιδιά τους να έρθουν στο νέο χώρο μας στις 12 και 13 Ιουλίου (ώρες διεξαγωγής 9.00 με 14.00 και 17.00 με 21.00) για να ενημερωθούν από τον Ολυμπιονίκη στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2017 (Κόστα Ρίκα), Πάνο Βέρρα και τους συνεργάτες του.

Με τη νέα σχολική χρονιά η πόλη της Πάτρας κάνει επίσημα το σημαντικότερο βήμα προς την εισαγωγή της μεθοδολογίας STEM (Science – Technology – Engineering – Mathematics) στην εκπαίδευση, συστήνοντας στην τοπική κοινότητα τον πυρήνα του STEM, την εκπαιδευτική ρομποτική.

Η σύγχρονη ρομποτική μπορεί να αποτελέσει λύση για την επίλυση των κρίσιμων προβλημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, δίνοντας τα απαραίτητα εφόδια στους νέους μαθητές. Πιο συγκεκριμένα, η ενασχόληση με την εκπαιδευτική ρομποτική, η οποία βασίζεται στην εκπαιδευτική μέθοδο STEM, βοηθά τους μαθητές στην καλύτερη κατανόηση της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, τη Μηχανικής και των Μαθηματικών.

Είναι σημαντικό, οι σημερινοί μαθητές να αποκτούν απαραίτητα εφόδια, όπως η ομαδική εργασία και η υλοποίηση έργων με έμφαση στην επίλυση προβλημάτων, για να αντιμετωπίσουν τις μελλοντικές προκλήσεις στην αγορά εργασίας.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *