fbpx
Home Νέα Νέα Αναβολή μαθημάτων 3/10/2015 - Πρόσκαλούμε όλους τους γονείς στον Τελικού του 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO

Αναβολή μαθημάτων 3/10/2015 – Πρόσκαλούμε όλους τους γονείς στον Τελικού του 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO

Ο STEM Education ενημερώνει τους γονείς ότι το Σάββατο 3/10/2015 δεν θα γίνουν μαθήματα στους χώρους εκπαίδευσης STEM (Κατεχάκη 52). Τα μαθήματα θα γίνουν το Σάββατο 10/10/2015 και θα είναι τα εναρκτήρια μαθήματα των εκπαιδευτικών κύκλων των 16 μαθημάτων.

Το Σάββατο είναι μέρα γιορτής για τον STEM Education & τον WRO Hellas! Με χαρά μας προσκαλούμε όλους τους γονείς, των οποίων τα παιδιά παρακολουθούν εκπαιδευτικά προγράμματα STEM & εκπαιδευτικής ρομποτικής, να παρευρεθούν στον Τελικό του 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO. Τόπος διεξαγωγής τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα και ώρες από τις 9.30 μέχρι τις 17.30.

Ο STEM Education είναι υποστηρικτής του διαγωνισμού, έχοντας δημιουργήσει και εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο προετοιμάζει τους μαθητές ώστε να συμμετάσχουν σε αυτόν, τον Δρόμο για την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

O επίσημος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας έχει ως αφετηρία τις Περιφέρειες με τους προκριματικούς (Μάιος-Ιούνιος 2015), οι εθνικοί νικητές ανακηρύσσονται από τον Τελικό  του 7ου Πανελληνίου διαγωνισμού (3 Οκτωβρίου 2015 στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα) και τερματικός σταθμός για φέτος είναι η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στη Ντόχα του Κατάρ, από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου.

Η Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής W.R.O.™ είναι μια παγκόσμια εκδήλωση για την επιστήμη, την τεχνολογία και την εκπαίδευση. Φέρνει σε επαφή τους νέους από όλο τον κόσμο με σκοπό  να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά  και τις δεξιότητες τους, να εργασθούν ως ομάδα στην επίλυση προβλημάτων, μέσα από την πρόκληση και τη συμμετοχής τους στους διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής.

 

[cs_quote column_size=”1/1″ cs_quote_section_title=”Τι προσφέρει η συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής;” quote_cite_url=”#” quote_align=”Center”]Οι συμμετέχοντες που διακρίθηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους σε προηγούμενες Ολυμπιάδες, έχουν πάρει υποτροφία σε κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού. [/cs_quote]

 

Related Post