fbpx

Το 2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συμπόσιο “Το Δέντρο της Logo εν Ελλάδι” συνδιοργανώνεται από την Πανελλήνια Παιδαγωγική Εταιρεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΑ.Π.Ε.Δ.Ε.), το Εργαστήριο Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων, Υπηρεσιών και Ασφάλειας του Πανεπιστημίου Πειραιά και τον STEM Education. Το Συμπόσιο θα διεξαχθεί υβριδικά (δια ζώσης και εξ αποστάσεως) στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τέλος Νοεμβρίου 2022.

Καλούνται τα μέλη της εκπαιδευτικής και ερευνητικής κοινότητας να εκδηλώσουν ενδιαφέρον υποβολής εισηγήσεων (ομιλιών, εργασιών και εργαστηρίων).

Για κάθε εργασία υποβάλλεται για κρίση περίληψη μιας σελίδας (περίπου 350 λέξεις), σύμφωνα με το υπόδειγμα περιλήψεων. Υποβολή με αποστολή της περίληψης στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με λήξη προθεσμίας υποβολής περίληψης: 3 Σεπτεμβρίου 2022.

Όσοι από τους εισηγητές του Συνεδρίου ενδιαφέρονται να δημοσιεύσουν τις εργασίες τους στο επιστημονικό περιοδικό Έρκυνα, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι οι προς δημοσίευση εργασίες πρέπει να έχουν έκταση από 2 μέχρι 4 χιλιάδες λέξεις, να τηρούν τις οδηγίες μορφοποίησης (βλέπε σχετικά στο “Πρότυπο εργασιών με τις οδηγίες μορφοποίησης“) και να μην έχουν δημοσιευτεί αλλού. Λήξη προθεσμίας υποβολής πλήρους εισήγησης: 31 Δεκεμβρίου 2022. Οι εργασίες θα κριθούν από την Επιστημονική Επιτροπή για την ακαδημαϊκή τους επάρκεια και την πρακτική τους σημαντικότητα και θα δημοσιευτούν σε ειδικό τεύχος του περιοδικού.

Οι σημαντικές ημερομηνίες, η θεματολογία, το πρόγραμμα, η διαδικασία υποβολών και οι λοιπές λεπτομέρειες για το Συμπόσιο ανακοινώνονται σταδιακά στον ιστότοπο του Συνεδρίου: www.logotreegr.net.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *