Μαθαίνω τον Κόσμο: Ορμή & Κίνηση

Preview

Ο STEM Education σας προτείνει να γνωρίσετε μία νέα δραστηριότητα για τους μαθητές σας, με τα μοναδικά πακέτα TechCard. Γνωρίστε τα με το μοναδικό πακέτο «Μαθαίνω τον Κόσμο: Ορμή & Κίνηση»

Με τις οδηγίες σας θα μπορέσει ο καθένας τους να κατασκευάσει  αυτοκίνητο με μπαλόνι να το ζωγραφίσει να δημιουργήσει δηλαδή το δικό του μοντέλο. Με απλά υλικά όπως ένα ψαλίδι και χρώματα θα μπορέσουν να το ολοκληρώσουν και να το πάρουν μαζί τους στο σπίτι και να περάσουν ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης

Να κατανοήσουν βασικές έννοιες μαθηματικών όπως η συμμετρία η παραλληλία να κατανοήσουν τι πίεση του αέρα και πως αυτή δημιουργεί κίνηση στο αυτοκίνητο  .

Η εκπαίδευση σας για τις δραστηριότητες αυτές θα γίνει από τους εκπαιδευτές του STEM Education στην σχολική σας μονάδα και θα η διάρκεια της δεξιότητας θα είναι μία σχολική ώρα

Λεπτομέρειες

Γνωρίστε πως μπορείτε να δημιουργήσετε με τους μαθητές σας κατασκευές από το πακέτο τάξης TechCard Air Power Dragster WorkShop.

Το πακέτο Dragster με το TechCard Air Power Dragster WorkShop περιέχει όλα τα απαραίτητα υλικά (άξονες, ρόδες, μπαλόνια, χαρτιά Techard) για την κατασκευή 10 μοντέλων αυτοκινήτων.

Η δραστηριότητα αυτή θα είναι πολύ ευχάριστη για τους μαθητές σας. Μόλις ολοκληρώσουν την κατασκευή του TechCard Air Power Dragster WorkShop  μπορούν πραγματοποιήσουν αγώνα ταχύτητας με τα μοντέλα τους και φυσικά να πάρουν το μοντέλο που έφτιαξαν μαζί τους στο σπίτι για να συνεχίσουν το παιχνίδι.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

Lesson tags: 2. Α Δημοτικού, Science Lab Junior - δεξιότητες, δημοτικό@σχολεία
Back to: Engineering