Βόλτα με Αλγόριθμους

βόλτα με αλγόριθμους

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό O STEM Education προσφέρει σε παιδιά προσχολικής ηλικίας την ευκαιρία να δημιουργήσουν τους πρώτους τους αλγόριθμους! Με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βόλτα με Αλγόριθμους» θέλουμε να θέσουμε γερές βάσεις από πολύ μικρή ηλικία στην κατανόηση εννοιών προγραμματισμού μέσα από βιωματικές δραστηριότητες που θα δώσουν στα παιδιά κίνητρα για να θέλουν να μάθουν όλο και περισσότερα.

Λιλιπούτειοι Επιστήμονες

Preview

Έχετε αναρωτηθεί πώς έχουν δημιουργηθεί τα οχήματα, τα κτίσματα και διάφορα αντικείμενα που βλέπουμε και χρησιμοποιούμε καθημερινά; Πίσω από όλα αυτά κρύβεται μία ομάδα διαφόρων επαγγελμάτων όπως μηχανικοί, αρχιτέκτονες, πολιτικοί και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί. Μέσα από διαθεματικές δραστηριότητες θα μπούμε στο ρόλο όλων αυτών των ειδικοτήτων, θα κατασκευάσουμε διάφορα μοντέλα βασισμένα στην καθημερινότητά μας και θα πειραματιστούμε με καινοτόμα και πολυαισθητηριακά υλικά. Ακόμα, θα έρθουμε σε επαφή με τις φυσικές επιστήμες.

Μοχλοί & Σύνδεσμοι

Preview

Νηπιαγωγείο Το TechCard είναι ένα απλό σύστημα κατασκευής ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε σχολεία. Χρησιμοποιεί απλά υλικά και συστατικά ώστε οι μαθητές να μπορούν να κατανοήσουν την αρχή λειτουργίας της κάθε κατασκευής.