fbpx
Home Νέα Για εκπαιδευτικούς Micro - Ηλεκτρισμός

Micro – Ηλεκτρισμός

O STEM Education  έχει αναπτύξει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Micro – Ηλεκτρισμός, όπου οι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που διδάσκουν το συγκεκριμένο κεφάλαιο της Φυσικής θα αποκτήσουν εργαστηριακή εμπειρία. Με τη χρήση υλικών μικροκλίμακας θα διερευνήσουμε μια εναλλακτική, εφαρμοσμένη μέθοδο για να μεταδώσουμε τις γνώσεις στα παιδιά πιο αποτελεσματικά.

Υπό το πρίσμα ενός του εκπαιδευτικού συστήματος STEM, αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από εξαιρετικά πολύτιμες δραστηριότητες. Εφαρμοζόμενο σε κάθε σχολείο όλοι οι μαθητές εργαζόμενοι σε ομάδες μπορούν να εξασκηθούν, να διερευνήσουν και να πειραματιστούν με τα υλικά του «micro» κουτιού τους.

Μια μεγάλη ευκαιρία για να προσφέρετε στους μαθητές σας δεξιότητες και βιωματική γνώση!

Σε όλο τον κόσμο, οι διδάσκοντες φυσικές επιστήμες έχουν διαπιστώσει ότι οι πρακτικές εμπειρίες αποτελούν ουσιαστικό μέρος της  εκμάθηση των φυσικών επιστημών, ενώ σε σύγχρονα εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, οι επιστημονικές πειραματικές δραστηριότητες γίνονται όλο και περισσότερο σε μικροκλίμακα.

Προς αυτή την κατεύθυνση η UNESCO υλοποιεί μια παγκόσμια πρωτοβουλία, με σκοπό να αποκτήσουν μαθητές και εκπαιδευτικοί εργαστηριακή εμπειρία. Τα υλικά μικροκλίμακας είναι ασφαλέστατα, μεταφέρονται εύκολα, είναι λιγότερο επικίνδυνα για το περιβάλλον και το κόστος τους  είναι σημαντικά χαμηλότερο των συμβατικών εργαστηριακών υλικών.

Πληροφορίες Προγράμματος

  • Ηλικία: Ενήλικες
  • Αριθμός μαθημάτων: 3
  • Διάρκεια μαθήματος: 9 ώρες
  • Αριθμός καταρτιζόμενων: 16
  • Κόστος: 80€

Εγγραφές και πληροφορίες στο τηλέφωνο 2106010162 και στο [email protected]

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται στο Κέντρο STEM Education Αγίας Παρασκευής. Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα, κρατήστε θέση τώρα!

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *