fbpx
Home Νέα Νέα Νέοι κύκλοι μαθημάτων STEM στον Ελληνικό Κόσμο

Νέοι κύκλοι μαθημάτων STEM στον Ελληνικό Κόσμο

Νέο κύκλο μαθημάτων STEM στον Ελληνικό Κόσμο ανακοινώνει ο STEM Education. Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Κόσμο, ο STEM Education δίνει την ευκαιρία σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα STEM που ταιριάζει στις δεξιότητες και τις επιδιώξεις τους.

Νέοι Μηχανικοί

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Νέοι Μηχανικοί είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές των τριών πρώτων τάξεων του δημοτικού και τους δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν σε μικρούς επιστήμονες. Με στόχο πάντα να δώσουν τη λύση σε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, μαθαίνουν να συνεργάζονται και να αξιοποιούν τις δεξιότητές τους. Κατασκευάζοντας απλά αλλά και περίπλοκα μοντέλα, οι μικροί μηχανικοί μαθαίνουν πειραματικά τη χρησιμότητα των «Απλών Μηχανών» (γρανάζια, τροχαλίες, μοχλοί, τροχοί και άξονες) και εξοικειώνονται με τη λειτουργία μηχανισμών που συναντούν στο περιβάλλον τους καθημερινά.

περισσότερα…

STEM in Action!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα STEM in Action! αποτελεί συνέχεια του προγράμματος «Νέοι Μηχανικοί». Όντας οπλισμένοι με τα κατάλληλα εφόδια οι μικροί μηχανικοί είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Η σωστή δομή μιας κατασκευής, η μετάδοση κίνησης και το μηχανικό πλεονέκτημα είναι πλέον έννοιες οικείες.

περισσότερα…

Διαγωνιστική Εκπαιδευτική Ρομποτική

Διαγωνιστική Εκπαιδευτική Ρομποτική για τη Βαθμίδα του Δημοτικού | Διαγωνιστική Εκπαιδευτική Ρομποτική για τις Βαθμίδες του Γυμνασίου και του Λυκείου

Ο οργανισμός STEM Education προσφέρει ειδικά προγράμματα προετοιμασίας μαθητών για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν από έμπειρους και πολυνίκες εκπαιδευτές τη φιλοσοφία της διαγωνιστικής διαδικασίας, την επίλυση προβλημάτων και την επίτευξη βέλτιστων επιδόσεων. Μέσα από τα προγράμματα προετοιμασίας για τους διαγωνισμούς οι μαθητές θα καταφέρουν να αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας τους.

περισσότερα…

Χωρητικότητα:

20 παιδιά/τμήμα

Διάρκεια:

90 λεπτά, 1 φορά την εβδομάδα

Τιμές:

120€/κύκλος 10 μαθημάτων

Εγγραφές:

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την σχετική φόρμα εγγραφής στα μαθήματα STEM στον Ελληνικό Κόσμο. Έναρξη εγγραφών: 10 Νοεμβρίου 2017

Έναρξη μαθημάτων: 1 Δεκεμβρίου 2017

https://goo.gl/forms/syAqxB6SnyQMFbpv1

Πειραιώς 254, Ταύρος

Τ. 212 254 0000

Ε. helleniccosmos@ime.gr

www.hellenic-cosmos.gr

Facebook page: Ελληνικός Κόσμος – Hellenic Cosmos

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *